Verkoop

Verkoop van nieuwe piano’s

U kunt verscheidende nieuwe piano’s bestellen. Indien u geïnteresseerd bent in de aankoop van een nieuwe piano kunt u contact met mij opnemen. Ik zal u vervolgens uitnodigen om met mij een bezoek te brengen aan het depot in Grimbergen (België).

Het transport is bij de verkoopprijs inbegrepen, uitgaande van een gelijkvloerssituatie.

Als u bij mij een piano aanschaft zal deze binnen een maand na levering eenmaal gratis gestemd worden. Hierna zal de piano gemiddeld 2 keer per jaar gestemd moeten worden om de klankkwaliteit op peil te houden. Tevens wordt er een nieuwe verstelbare pianobank meegeleverd.

Er geldt een garantieperiode van 5 jaar.


Verkoop van gebruikte piano’s

Het transport is bij de verkoopprijs inbegrepen, uitgaande van een gelijkvloerssituatie. Als u bij mij een piano aanschaft zal deze binnen een maand na levering eenmaal gratis gestemd worden. Hierna zal de piano gemiddeld 2 keer per jaar gestemd moeten worden om de klankkwaliteit op peil te houden. Tevens wordt er een nieuwe verstelbare pianobank meegeleverd.

Er geldt een garantieperiode van 5 jaar.

Indien u geïnteresseerd bent in de aankoop van een Yamaha of Kawai piano welke niet in onderstaande lijst voorkomt kunt u contact met mij opnemen. Ik zal u vervolgens uitnodigen om met mij een bezoek te brengen aan het depot in Grimbergen.

De prijzen van deze piano’s zijn afhankelijk van het type en bouwjaar van de piano. Yamaha piano’s zijn verkrijgbaar vanaf € 3.600,- en Kawai piano’s zijn verkrijgbaar vanaf € 3.400,- voor zover voorradig.


Gebruikte piano’s op voorraad

Merk: Römhildt
Serie nr.: 10842
Houtsoort: Noten (midden)
HxBxD (cm): 129 x 150 x 67
Klavier: 85 toetsen (ivoor), 2 pedalen
Herkomst: West-Duitsland
Prijs: € 4.800,–

Omschrijving:
Stempennen vernieuwd
Besnaring vernieuwd
Zangbodem gerepareerd
Mechaniek, klavier, pedaalwerk gereviseerd

Merk: Fritz Kuhla
Serie nr.: 55922
Houtsoort: Noten (midden)
HxBxD (cm): 105 x 142 x 54
Klavier: 88 toetsen, 2 pedalen, Renner-mechaniek
Herkomst: West–Duitsland
Prijs: € 2.400,–

Omschrijving:
Mechaniek, klavier, pedaalwerk gereviseerd